Zavolejte nám

+420 777 913 434

e-mail

info@tina-melnik.cz

Zakázková kovovýroba

Potřebujete poradit?

Nenašli jste odpověď na vaši otázku? Zavolejte nám

Zakázková kovovýroba

Specializujeme se na vysoce kvalitní kovovýrobu, která zahrnuje nejen opracování materiálů, ale také jejich pečlivé dílenské zpracování. Bez ohledu na to, zda potřebujete vyrobit plot, elegantní ozdobná vrata nebo praktickou nádobu na odpad. Díky našim zkušenostem Vám se vším dokážeme pomoci.

Druhy svařování

Specializujeme se také na svařování při kterém využíváme ty nejlepší metody, díky kterým pokryjeme všechny potřeby našich zákazníků.

MAG svařování

neboli metoda aktivního plynu, je často používána pro svařování oceli a některých hliníkových slitin. MAG svařování je obvykle rychlejší a méně náročné na přesnost, což ho činí vhodným pro masovou výrobu a velké projekty.

TIG svařování

je metoda vhodná pro svařování různých kovů, včetně oceli, hliníku, mědi a titanu. TIG svařování je známé svou vysokou kvalitou svarů a schopností pracovat s tenkými materiály (jemnými konstrukcemi).

Odporové svařování

často nazývané také bodování, je využíváno pro spojování plechů, drátů a trubek. Jedná se o efektifvnější metodu, nicméně vyžaduje čistý a rovný povrch spojovaných materiálů pro dosažení optimálních výsledků.

Prohlédněte si ukázku z našeho provozu

Podívejte se, jakým způsobem zvládneme zpracovat náročné zakázky v naší kovovýrobě. Zvládneme sériovou výrobu i jednotlivé zakázky.
Přejít nahoru